Latest Posts

Sauna stockholm birka stockholm

Sauna stockholm birka stockholm Skäm bort dig i vårt spa med avkopplande kroppsbehandlingar, jacuzzi och bastu med havsutsikt. Koppla av på Terrassen by Birka med bad, sol och värme. Njut av klassisk massage eller exotiska behandlingar med choklad eller aromaoljor. Njutningsfull lyx från topp till tå med ett tal behandlingar. på Östersjön. Spaexperten Heidi Rovén sätter betyg på Östersjöns flytande spa. Birka, Viking Gabriella, Viking Cinderella och Silja Serenade. Beskrivning: timmars kryssning från Stockholm till Mariehamn. Faciliteter. Fakta om Birka Massage. Här saknas det en företagspresentation. Som företagskund på apgreenspace.info kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp.

Spa-behandlingar

Sauna stockholm birka stockholm Cinderellas kockar kan god mat. Vår lounge-Dj bjuder på soft clubmusik. En jacuzzi och en vanlig pool Bastu med havsutsikt Omklädningsrum med låsbara skåp Lån av handduk. På Restaurang Piazza rekommenderas Ceasarsalladen med grillade jumboräkor som går att få som huvudrätt för kronor. Här finns massage-pool, jacuzzi, kallpool, bastur torr och ånga samt ett separat relaxrum med lite snacks och dryck.

Fakta om Birka Massage. Här saknas det en företagspresentation. Som företagskund på apgreenspace.info kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp. på Östersjön. Spaexperten Heidi Rovén sätter betyg på Östersjöns flytande spa. Birka, Viking Gabriella, Viking Cinderella och Silja Serenade. Beskrivning: timmars kryssning från Stockholm till Mariehamn. Faciliteter. Varmt välkommen på en komplett Bridgekryssning med M/S Birka.

Kl. lägger M/S Birka ut från Stadsgårdskajen i Stockholm och vi inleder med att avnjuta en Du har även tillgång till finsk sauna som finns i omklädningsrummen.

ÅBO Nordens kanske bästa spahotell Nådendal Spa ligger i Nådendal den lilla . På alla fartyg till och från Stockholm finns någon form av bastu och bad. Här har du ett spa perfekt för en företagsaktivitet, en möhippa och för skönhetsvård med Välkommen till Arnalids Spa i Birkastan mitt i Stockholm. Arnalids - Birkagatan 27 50 80, Arnalids - Stenhamra på Östersjön. Spaexperten Heidi Rovén sätter betyg på Östersjöns flytande spa.

Birka, Viking Gabriella, Viking Cinderella och Silja Serenade. Beskrivning: timmars kryssning från Stockholm till Mariehamn. Faciliteter.

Boka en spaupplevelse i centrala Stockholm.

på Östersjön. Spaexperten Heidi Rovén sätter betyg på Östersjöns flytande spa. Birka, Viking Gabriella, Viking Cinderella och Silja Serenade. Beskrivning: timmars kryssning från Stockholm till Mariehamn. Faciliteter. Här hittar du våra bästa erbjudanden och sista minuten. Boka din kryssning med Birka redan idag! Fakta om Birka Massage. Här saknas det en företagspresentation.

Som företagskund på apgreenspace.info kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail